19.12.2021

neredeyse 4 yil gecmişken ve ..


buraları toz kaplamışken ani bir kararla.. mutfakta sabah kahvemi içip /noel babalı çam agaçlı hepsi farklı desenlı 3 fincanimdan birinde evet/ de instagramda çöp defter yapan hesaplara bakarken.. hepsinin yeni bir şey yaptıklarında tarifini bloglarına koydukları.. videolarını sentüplere yüklediklerini.. bunu bağlantı ağacı ile bize duyurduklarinı farkedince.. "benim de olsundu" diye  hbç den de isteyişimi anımsayıp.. 
tam ona adresleri vereyim diye atalet bloğa doğru yol alırken.. 
birden aklima geldi.. benim bir kraft bloğum var.. bu sayfanın amacı zaten üretme zamanlarımı yazmak değilmiydi?
şöyle bir tozunu alayim dedim.. alamadım.. sağda en altta bir dünyadan gelenler gadgetı var.. nasıl kaldırılıyordu.. telefondan olmuyordu ancak pc'den mi oluyorduyu düşünürken.. kendimi yazı döşenirken buldum.. 

bundan sonra tüm kraftların torunu.. boyayı kağıdı nakışı kumaşı ve anıyı birleştiren çöp defterleri yaparken kafamdan geçenleri .. defter içinde defter için yarattığım insanları.. onların öykülerini..en süzülmemiş .. ham haliyle buraya ekleyeceğim.. 

kaydı bile tutulamayacak hızla değişken hallerimizdeyiz.. dünya bence gerçekten sukunetimize hayran.. henüz degil kendini kesen.. kasa atan bile olmadı..  ve mavi kuşta isyan.. mavi f'de damarımızda akan asil kana seslenenlerden ve rengarenk ig'de .. hemen üstte açlığını hissetmemek için çok su içtiğini söyleyen çocuğa üzülen can dostumun postu altında bir kutu dolusu çekmecede toz tutacak objeye hediye paketi diye uçuk miktarlarda fiyatlar isteyen.. ha o kutuyu toplamaya çalışsan belki zaten o kadar tutar o da başka.. ayrıca o paketi bir kez oluştüran bir sonrasinda aynı fiyata oluşturamayacak o paketi.. o da başka.. ama şu dönemde.. ve alt alta dizilince zıt haller.. aclar toklar.. gelen baş dönmesinden.. 
buraya sığınmaya karar verdim.. 

çok resim ekleyemeyebilirim..  çok ziyarete de gelemeyebilirim.. hala yazan varsa tabii.. 
ama çok hikaye anlatabilme imkanım var .. o net..

hadi bakalım hoş gelişler ola... 
hoş defterler yaratıla..

5 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

E biz yazıyoruz halen, buradayız yani. :)
Hoşgelişler olsun.

serpil dedi ki...

Ne güzel olmuş..

atalet-buduar dedi ki...

Yasaşııın...

atalet-buduar dedi ki...

Teşekkür ederim..

tülin dedi ki...

Merhaba :)